Början på gårdagen

Igår när jag kom till storstaden så mötte jag min mamma på lunch. Det var så underbart att se henne och det var ju riktigt toppen att vi fick möjlighet att träffas en stund mitt på dagen när jag ändå flängde omkring själv på stan. Jag kände mig lite som en förvirrad bonde i den stora staden så det var skönt att bli räddad en stund så att jag inte kände mig så väldans ensam. Min man sa att jag inte behövde tänka på pengar i helgen utan att jag skulle göra som jag ville och köpa vad jag ville. Så därför blev det en del shopping på mig under min väntan igår. Köpte bland annat ett par skor som ni kan få se under ett senare tillfälle. För nu ska jag berätta hur vi hade det efter att jag träffat min pärla.
Vid tretiden så möttes vi och gick hem till lägenheten i Solna. Det var kul att få komma hit och se hur hon bor eftersom det är första gången jag är här sen hon köpt sitt egna. Här var det supermysigt och våra munnar gick i ett mellan sipparna på kaffe och knaprandet på kolakakorna.
När vi hade fikat lite grann så gjorde vi oss ordning för att möta lite av elins vänner hemma hos en tjej som lustigt nog heter Elin Susanna. 😉 
Klar för en kväll på Söder gick vi iväg till tunnelbanan och åkte mot Söder.
Denna lägenheten var riktigt häftig, med superhögt i tak och massa fina möbler. Vi hade bokat tid ganska så sent på en restaurang så under tiden vi väntade så drack vi bubbel och åt lite ost med kex.
När bubblet började bubbla i kroppen och osten var uppäten så var det dags för oss att ta oss till restaurangen. Ikväll skulle jag få äta Libanesiskt för första gången och detta var verkligen en speciell matupplevelse som jag är glad att jag fick prova på, men som jag är glad att jag kan bestämma att jag inte behöver prova igen. 😉 Mer om det får ni läsa om senare.
Nu ska vi dricka kaffe, äta frukost och ta oss ut en tur på stan. Peace out 😉

5 reaktioner på “Början på gårdagen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *