Kvällen

Som jag nämde tidigare så gick vi till en Libanesisk restaurang igår. Vi hade bokat bord ganska så sent och var ute ungefär vid halv nio (då jag och min man brukar lägga oss för att sova i vanliga fall..) och beställde en smakmeny på 16 rätter, bubbel och vin.
Det var många smaker och mängder med mat, så när vi hade ätit upp dom kalla rätterna och dom kom in med de varma rätterna så blev man nästan mätt av att bara se på allt. Man kan ju lugnt säga att det var en smakexplotion i munnen och var omöjlig att skölja bort, hur mycket vin och vatten man än drack.. Så, var det gott? Mitt svar är – allting är relativt..
Efter att vi alla satt proppmätta och trötta på att se på maten så bestämde vi oss för att gå vidare till en bar som heter Heaven.
Vi fick ett bord och bestämde oss för att beställa lite olika drinkar. Jag i och för sig körde på ett säkert kort, Amaretto.
Här satt vi en bit efter midnatt och smuttade på våra drinkar och pratade högt för att överrösta den pulserande housemusiken. Tack och lov att jag var lite rund om fötterna och inte riktigt tänkte på mina pojkar där hemma, utan hade det väldigt trevligt i min bästa vän, och mina nyfunna vänners sällskap.
 
 
 
(2 dagar kvar av tävlingen 😉 )

6 reaktioner på “Kvällen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *