Äntligen hemma

Jag kan omöjligt förklara hur skönt det kändes att återförrenas med min familj idag. När jag kommit av flyget och såg mina pojkar stå där och jag fick Filip i min famn så sprutade tårarna rakt ut för att jag var så lättad, lycklig och fylldes av en känsla av att jag var hel igen..
Väl hemma så tände vi en brasa, kokade kaffe, plockade fram lite kolakakor som jag fåt med mig från Elin och satte oss för att berätta hur vi haft det i helgen. Det känns underbart att vara hemma igen.
Resten av dagen ska ägnas till massor av familjemys. Snart börjar en ny vecka och redan på torsdag så kommer min pappa hit (mamma kommer på fredag). Vi ska nämligen fira Filip till helgen eftersom han fyller ett år den 27e november, så det ser vi fram emot!
 
Idag är det sista dagen som ni har chans att tävla om en av mina tavlor, samt en länk till er blogg. Klicka här för att se vad som ska till för att vara med i tävlingen! 😉 Lycka till! 😉
 
Hoppas att ni har en mysig söndagskväll alla underbara! Kram på er

8 reaktioner på “Äntligen hemma”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *