Stadsmys

Godmorgon på er!
Igår hade vi en riktigt mysig dag som började med att vi vaknade tidigt som attan, åt frukost och tog oss in till city för att fixa naglarna. Som jag nämde för er innan jag åkte, så får jag aldrig tid till att måla mina naglar och därför såg dom ut som ”hej kom och hjälp mig”. Men nu fick jag äntligen möjlighet att fixa det!
Jag är inte så mycket för långa spetsiga naglar som tydligen är väldigt populärt nu för tiden, utan korta och mörka är mer min grej. 
Efter att jag fixat naglarna så var vi hungriga igen och trillade över ett café och bestämde oss för att köpa lite käk. Det var riktigt gott och dessutom väldigt mysigt, så där satt vi ett bra tag och bara tog det lugnt.
Efter att vi suttit där ett tag och chillat så kom två vänner dit och drog med oss ut, vidare på stan och efter en liten stund så bestämde vi oss för att gå hem till en av tjejerna för att laga lite tacos och dricka rödvin.
Mer om det får ni läsa om sen för nu måste jag göra mig i ordning och springa iväg till tåget. Nu ska jag nämligen åka till Arlanda, hoppa på ett flyg och åka hem till min man och lilla pojk som är hemma och väntar på mig. Kram på er så länge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *