Tjejkväll hos Bullen

Efter att vi gått omkring på stan ett bra tag igår så gick vi tillslut hem till en av tjejerna som heter Bullen. 🙂 Det var rätt så skönt att komma in och hela gänget var ganska så utmattade från gårdagen, så en kväll med tacos och massa mys passade oss alla alldeles perfekt.
Det var supermysigt och väldigt avslappnad stämning igår.
Men det kan ju berott på att vi hade brasa, tända ljus, god mat, gott vin och självklart urhärligt sällskap! 😉
Älskar denna lampan! 😉
Efter middagen så slängde vi oss på soffan och kollade på Så mycket bättre på tv. Men i reklampauserna stängde vi av och hade kul på andra sätt 🙂
Det kändes riktigt kul igår att få se hur Elin har det här i Stockholm. Hon betyder oerhört mycket för mig, men vi ses inte så ofta tyvärr, så då känns det skönt för mig att veta att hon har så här underbara människor runt omkring sig. 
Min underbara vän. Jag har haft en fantastisk helg i Stockholm och jag längtar redan till nästa gång vi får en sån här helg ihop! 
Men nu sitter jag här på flygplatsen och känner mig väldigt klar för att få komma hem till min familj igen. Jag kan knappt bärga mig tills jag får krama om min lilla pojke och pussa på min stora man. Hihi. Livet är allt bra härligt ibland, tänk att jag har så fina människor i mitt liv! Nu sitter jag här med ett litet lyckorus i kroppen och bara känner mig allmänt tacksam för allt jag får vara med om.
Tack Elin för den här gången! Nä nu är det boarding! Puss och kram på er så länge 😉

8 reaktioner på “Tjejkväll hos Bullen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *