Boklek

Idag har jag verkligen ägnat all min tid till Filip. Jag har kramat, pussat och lekt med honom så att vi båda två är alldeles slut. Hans nya favoritsysselsättning idag har varit att läsa bok.
Det känns nästan som att han växt en aning under helgen när jag var borta. Både till utseendet och sättet. Shit vad fort tiden går alltså.. och redan till helgen så kommer mina föräldrar och Filips gudföräldrar hit för att fira att Filip fyller 1 år. Helt otroligt!
Filip ska snart få ta en liten tupplur och då tänkte jag passa på att vila lite på soffan. Jag hade nästan glömt hur trött man blev av att leka så här! Sen när M kommer hem så ska vi åka och storhandla och så tänkte jag samtidigt hämta ut paketen som jag fått på posten. Spännande, spännande med paket, känns nästan som en för tidig julafton! 😉
 

8 reaktioner på “Boklek”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *