Jag är hel igen

Godmorgon på er!
Klockan 7 vaknade jag imorses av ljuva läten innifrån Filips rum. Det kändes helt fantastiskt att vakna upp hemma och få springa över och lyfta upp min fina pojk, ta med han till min säng och ligga och krama honom tills han inte orkade mer. Hihi. Nu är jag äntligen hel igen!
 Vi har precis fått i oss lite frukost och om en stund tänkte jag att vi skulle komma ut på en promenad. Det är fortfarande mörkt ute så det känns inte så lockande att gå ut förän solen börjar komma upp. Jag har fått några paket på posten också som jag måste gå dit för att hämta. Jag har ingen bil idag eftersom den fortfarande är inlämnad, men jag hoppas att vi kan hämta ut den idag så att jag kan ta mig någonstans om jag vill, när jag vill. 
Vad sker annars då? Jo, tävlingen avslutas idag!! Spännande va? Ni är så söta som gillar mina tavlor och sen får ni ju även en bonus att bli länkade till er blogg! Jag kommer att lotta ut en vinnare av er som är med ikväll, så om Du inte har hunnit vara med än så har du fortfarande chans att delta fram till klockan 18.00 ikväll (måndag 17 november) TÄVLA GÖR DU HÄR! och detta är tavlorna du kan välja mellan om du vinner:
 
Nu ska jag fortsätta mysa med min prins! Puss och kram på er och Lycka till! 😉

6 reaktioner på “Jag är hel igen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *