Knasboll

Godmorgon!
Jisses vad jag redan saknar den här knasbollen. Det är så synd att vi inte bor i samma land längre.. Men huvudsaken är att vi håller kontakten och ses så ofta vi kan ändå, för vänner som Elin finns det inte många av vill jag lova. Så henne håller jag hårt i 😉
Idag kommer det två andra underbara flickor hem till oss, Erika och Nicole. Det ska bli megamysigt! Det är så kul att se hur mycket dom små tycker om varandra, vem vet, det kanske är en vänskap för livet där med?
Idag blev jag väckt av min man. Han hade tändt en brasa, tagit upp lilleman och gjort kaffe till mig. Så jag har verkligen fått en fantastisk start på denna dagen. Jag ska börja nu att svara på lite mail och sen ska ni få se vad vi hämtade ut på posten igår. Spännande, spännande!
Och ja, så får vi ju besök också såklart, så det är mycket kul som händer idag 😉
 

3 reaktioner på “Knasboll”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *