Mackor och intressant läsning

Nu är det lunchdags här hemma och fantasin på vad vi skulle äta till lunch var som bortblåst, så det fick bli mackor.
Men det är ju inte så tokigt det heller. Själv älskar jag salami, ost och tomat. Om jag bara fick äta en maträtt resten av livet så skulle det nog bli mackor. Så gott är det! 😉
Jag kom för övrigt över en artikel som min kära vän postade på Facebook härom dagen och är bara tvungen att dela med mig till er. För er som följer mig så vet ni ju vad jag tycker om det här med ”hen” och allt som handlar om ordet och dess bakgrund.
Den här artikeln bevisar ju bara att jag har ”rätt” när jag menar att pojkar ska få vara pojkar och flickor ska få vara flickor. Självklart får man tycka som man vill och vi alla är olika med olika åsikter. Men jag menar att det är fel att uppfostra barnen lika eftersom vi är olika!
Läs gärna hela artikeln ”Sluta försöka göra barn könsneutrala” HÄR.
Väldigt intressant läsning faktiskt. 
Nu ska jag upp med min son och leka med hans bilbana. Puss och kram 😉
 
 

8 reaktioner på “Mackor och intressant läsning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *