Så glad

Godmorgon!
Idag kommer min man att jobba sent och jag har ingen bil här eftersom han har en och en är på värkstaden. Så jag är fast i huset med min lilla plutteponke. Men det är helt okej för mig och jag är bara superglad att jag får vara med honom hela dagen utan några tvång att åka någonstans! 😉
Morgondagen ser däremot väldigt annorlunda ut. Först ska jag till Sara på morgonen för att ta bort mina fransar. Jag hade dom i ca tre veckor och jag skulle egentligen ha tid till att fylla på dom. Men jag bestämde mig för att detta inte var någonting för mig. Det är jättefint när det precis är gjort och om man har tid att underhålla fransarna så tycker jag definitivt att man ska ha det. Men jag har inte tid. Jag bor utanför stan och måste köra långt för att komma till Sara och sen måste jag ha någon som passar på Filip under den tiden. Plus att jag tycker att det är kul att sminka mig och det går inte riktigt när man har fransarna om man vill behålla dom så länge som möjligt. Så, beslutet är alltså tagit – imorgon ryker dom få som är kvar! 😉
Sen efter att jag varit där ska jag träffa Erika och Nicole igen. Vi har så himla kul ihop och vi har båda en hel del ärenden på stan imorgon så då tänkte vi att vi kunde joina varandra. Jag ska bland annat köpa tyger för att sy gardiner till vardagsrummet och sovrummet. 
Och ja, sen på kvällen så kommer min underbara pappa hit och myser. Mamma kommer på fredag och Filips gudföräldrar på lördag. Så här blir det fullt hus och massa kul som händer!
Därför är jag ganska så glad för denna dagen. En dag själva i huset utan några plikter, bekymmer eller stress. Love it <3

6 reaktioner på “Så glad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *