Fix

Hallå!
Nu kom vi precis hem efter en heldag på stan. Vi började med att åka och ta bort mina fransar, vilket för övrigt känns helt underbart, och sen åkte vi till Erika och fikade.
Det var supermysigt och egentligen så lockade det inte så mycket att gå ut i regnet och kika på stan. Men jag var väldigt inställd på att hitta tyger till gardinerna i vardagsrummet så efter en stund så satte vi på barnen kläderna och gick ut.
Jag hittade några tunna gardiner, så i helgen ska jag sy och så får ni se sen när det är klart.
Efter vi fixat det så var vi sugna på att fika igen. Hihi. Riktiga fika och skvallerkärringar vi två! 😉 Eller fyra kanske jag ska säga, Nicole och Filip är ju såklart också med.
Som vanligt så hade vi jättemysigt, pratade massor och skrattade högt. Det är så underbart att umgås med folk som är på samma plats i livet. Vi har liksom samma intressen och lika ting att prata om, vilket känns väldigt rätt och otroligt kul.
Plus att det är så himmla underhållande att se hur kul barnen har ihop!
När vi hade gått runt på stan och fikat några gånger så åkte jag och hämtade M på jobbet och nu kom vi precis hem. Jag slängde mig på datorn, vilket jag tyckte var viktigast, medan min man springer runt som en tok för att få lite ordning inför att min pappa ska komma. 
Men nu har jag svarat på några mail som jag inte hunnit under dagen och så har jag skrivit till er (bloggat), så nu ska jag också hjälpa till att förbereda lite, slänga ihop något gott att bjuda på och vänta på att min fina pappa ska komma!
 

6 reaktioner på “Fix”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *