Tyger och tänk

Godmorgon!
Vi vaknade rätt så sent här hemma och har precis packat iordning väskan, ätit frukost och gjort oss klara för att åka till stan. Först ska jag till min vän Sara och ta bort mina fransar och sen ska jag och Filip träffa våra flickor Erika och Nicole.
Som många av er har påpekat innan så ser det ganska så tomt ut här hemma och nu har jag kommit på varför och vad jag vill göra åt saken. Jag ska sy gardiner! Frågan är nu bara vad för typ av gadiner vi ska ha. Långa, korta, tjocka, tunna? Det är supersvårt och det finns en hel djungel att välja på. 
Men som tur är så är Erika designer och kan ett och annat om tyg, så jag hoppas att vi kan hitta något fint på stan idag så att jag kan börja sy inom kort.
Sen kan man ju också fråga sig om man ska ha gardiner på alla fönster? Över dörren? Eller kanske inga gardiner alls? Hehe. Jag är kluven som ni kanske förstår! Det är supersvårt det här tycker jag. 
Så om ni har några förslag på hur vi kan ha det så får ni gärna säga till! Jag blir jätteglad för alla idéer och nya tänk för att optimera vår inredning här hemma. Om ni har bilder ni vill visa så kan ni gärna maila mig också på [email protected]
Hoppas ni får en fin dag idag, snart helg ju! 😉 Kramar

8 reaktioner på “Tyger och tänk”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *