Nu är han här!

Godmorgon!
Nu är äntligen min fina pappa här på besök! Han kom igårkväll, lagom till kvällsfikat.
Det blir extra kul när vi inte ses så ofta för då har vi så otroligt mycket att prata om. Först gick min mun i ett, sen pappas och sen hade min man ett och annat han ville berätta. Det var en riktigt mysig kväll och när jag vaknade i morses så var jag så glad av att jag visste att min pappa var här. Så när Filip vaknade så sprang jag in till gästrummet och väckte Filips älskade morfar.
Nu har vi precis kommit ner i vardagsrummet och jag låter grabbarna få fjutt i brasan så att vi får lite värme här nere.
Idag ska vi åka in till stan och träffa min bror för lunch och lite julklappsletning. Vi har inte köpt en enda än och det känns verkligen som att det börjar bli dags nu. Jag skulle jättegärna vilja julpynta här hemma också, men det får vänta til nästa helg då det redan är första advent.
Efter att vi varit på stan så ska vi åka och hämta upp min mamma på flygplatsen. Å vilken underbar helg! Jag älskar mina föräldrar och det ska bli så underbart att ha dom här! 
 
 

7 reaktioner på “Nu är han här!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *