Shopping och lunch vid havet

Hej!

Idag har vi haft en supermysig dag på stan. Först började vi med att gå och shoppa lite grann och självklart hittade jag lite grejer till mig själv på min favoritbutik. 🙂

Efter att vi kollat i lite butiker så gick vi och mötte min bror för lunch på Aker brygge vid havet. 
Jag älskar att träffas över lunch såhär efter en hel dag på stan. Jag åt en svingod macka med ost och spekeskinka. Dom hade en riktigt fin barnstol där också som Filip tyckte var superhärlig att sitta på.

Filip tycker som vanligt att det var kul att springa runt bordet och försöka plocka ner det han kunde få tag i, medan vi vuxna njöt av den goda maten och det trevliga sällskapet.
Efter vi hade ätit så åkte vi vidare för att hämta min mamma vid flygplatsen och nu kom vi precis hem till oss. Vi tänkte gå en promenad om en stund till butiken för att köpa grejer till imorgon. Vi ska ju ha ett litet kalas för Filip och då vill jag självklart bjuda på tårta. 
Hoppas ni alla har en underbar start på denna helgen för det har absolut vi! 😉 kramkram
 
 

6 reaktioner på “Shopping och lunch vid havet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *