I did it!

Shiiiiit så jobbigt det var att springa, men jag gjorde det! Dryga 8 km tog jag mig runt och stannade inte en enda gång. Det är jag mer än stolt över!
Äntligen hemma, knallröd i ansiktet och skakiga ben. Men sjukt jäkla nöjd! 😉
Nu ska vi förbereda för lunch och snart kommer Filips gudföräldrar hit för att fira lilla pluttisen. Det ska bli supermysigt och jag har mängder med blandade känslor i kroppen. Min älskade son är redan 1 år gammal (på torsdag 27e) och det är helt otroligt vilken fin liten pojke han har blivit. Eller han har ju i och för sig varit en fin pojke hela tiden, men det känns som att han växer i mina ögon för varje sekund som går.
Nä nu blev jag känslig här. Dags att förbereda lunchen och invänta gästerna!n 😉 Pussochkram
 

6 reaktioner på “I did it!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *