Stort projekt

Godmorgon!
I natt vaknade Filip till och vägrade somna om och jag trodde att jag skulle vara tvungen att gå upp tidigt som satan. Men jag la han tätt intill mig i vår säng, sjöng för honom och klappade på pannan till han till slut somnade om och sov till halv nio.
Det var så mysigt att få sova en stund tillsammans och sen vakna upp med varandra. 
Idag ösregnar det ute, så vi ska hålla oss inne fram till min man kommer hem i vart fall. Jag hade tänkt att börja på ett stort målarprojekt här hemma. Dock har jag inte exakt dom penslarna jag behöver, så jag måste till stan först för att köpa allt innan jag kan börja.
Igår började jag skissa konturerna på plasten som sitter över själva canvasen och det kliar så i fingrarna på mig! Jag vill bara börja måla nu! Men igår så var ju allting stängt och därför fanns det inte en chans i havet att jag skulle kunna börja. (på söndagar är nämligen allting stängt i Norge, tom matbutiker)
Denna bild nedanför visar mer exakt hur stor denna målningen kommer att bli. Den lilla abstrakta tavlan som ligger längst ner i hörnet är storleken som jag målade min förra tavla på (här kan ni se den)

Så ni kan ju förstå vilket jäkla projekt detta kommer bli och det kommer säkert ta mig hela julen innan den är klar. Men jag tycker det är kul med en utmaning. Jag kommer att måla den tavlan jag blivit mest nöjd med hittills, fast i ett större format. (den lilla tavlan som står upp, inramad framför den jag ska måla på)
Hehe, så är i alla fall planen, sen får vi se om det blir bra eller skrot. Btw, min man tyckte att abstrakt konst inte riktigt var min grej, undra varför?! hehe. 😉
 

7 reaktioner på “Stort projekt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *