1 års vaccin och jobb

Godmorgon!
Inatt har inte varit en kul natt för min lilla son. Han har vaknat flera gånger under naten och haft hög feber. Klockan fem när han inte klarade att somna om igen så tog vi tempen på han och såg att han hade 39,3.. Så hur vi gör med ettårs-vaccinet idag har jag ingen aning om. Jag ska ringa jordmor sen och höra om det är ok att vaccineras även fast man är sjuk. Varför han har feber nu förstår jag inte riktigt, det kan möjligen vara tänder på g, för det verkar inte som att han har några andra symptom än just feber..
Så mina planer blir rätt så skiftade idag. Det ska ju vara strålande sol idag av någon konstig anledning. Det har varit grått senaste månaden och kommer garanterat vara grått en månad till så fort solen gått ner idag. Så jag hade tänkt tvinga ut min man för en liten fotograferingsrunda. Men nu verkar det som att vi blir tvungna att stanna inne. I denna familjen finns det nämligen ingenting i världen som är viktigare än min sons hälsa. Ni som har barn förstår säkert hur jag resonerar.
Men vi får hoppas att hans feber försvinner fort! Denna veckan är nämligen väldigt full av planer med viktiga möten och ting som måste göras. Jag vet att många tror att jag inte har någonting att göra på dagarna eftersom jag inte ”jobbar”, Men allting är relativt. 😉 Mina dagar är fulla av saker som ska göras och bara för att jag har valt att vara hemmafru så betyder inte det att jag inte gör någonting. Förutom mitt fulltidsjobb som mamma så målar jag, inreder huset, (lagar mat, tvättar, städar), syr, träffar vänner, går på behandlingar, bloggar (vilket jag mer eller mindre ser som mitt andra fulltidsjobb). Så tro mig, jag får dagarna att gå minsann! Skillnaden från ett 8-16jobb är att jag bestämmer själv vad jag vill göra och när jag ska göra det 😉

3 reaktioner på “1 års vaccin och jobb”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *