Eldvifte

Godmorgon!
Nu verkar det som att FIlip är helt återställd och han springer runt som vanligt och verkar piggare än någonsin. Så jag undrar vad det var för konstigt med honom igår. Aja, Nu är det i alla fall över och vi kom ner i morses till ett väldigt varmt och härligt vardagsrum. Brasan sprakade och vår nya eldvifta stod på högsta snurr.
Igår nämde jag ju för er att jag hämtat ut lite paket och ett av dom paketen var en helt fantastiskt smart uppfinning. 🙂
Så nu måste jag berätta för er om denna otroliga viftan. Ni vet ju att vi använder oss i största del av vår peis för att kunna värma upp nedervåningen i vårt hus och jag tyckte att det fungerade rätt så dåligt eftersom värmen bara höll sig runt pipan och inte spred sig i resten av rummet. Men, med hjälp av denna peisviftan så blåser värmen ut och sprids runt i rummet.
Till en början så var jag lite skeptisk, men när vi tände brasan och pipan började bli varm så startade viftan att snurra och efter bara väldigt kort tid så var hela rummet uppvärmt! 
Tidigare har vi eldat hela dagarna och knappt fått den effekten som vi fick av att elda en gång med denna vifta. Det är helt otroligt och det är väldigt svårt att förstå att denna lilla snurra kan hjälpa så oerhört! Men vi är supernöjda och detta kommer att spara oss tusentals kronor i vinter då vi slipper köpa en massa element och ved för att kunna hålla värmen. 🙂
Ni kan köpa denna viftan hos Henriksen-brensel. Dom har ett enormt tillbud av olika peiser, vedovner, innsatser och nästan alla tillbehör man kan tänka sig, så det är bara att gå in på deras hemsida för att se om ni kan hitta något som passar just för er.
Idag blev mina tidigare planer inställda på grund av att Filip inte var bra igår, så nu sitter vi här och funderar över vad vi ska hitta på. Imorgon är ju en stor dag och jag har köpt en massa ingredienser till att baka en tårta. Så jag överväger om jag kanske ska göra klart den idag så att det bara är att äta imorgon! Men vi får se 😉
 

5 reaktioner på “Eldvifte”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *