1 ÅR

GRATTIS MIN ÄLSKADE POJKE PÅ DIN ETTÅRSDAG! Det är helt otroligt att det redan har gått ett helt år sen du föddes. Vid denna tiden förra året så kom du till världen och gjorde mig till den lyckligaste människan i hela unniversum. All smärta under förlossningen försvann som en blixt från klar himmel när jag såg dig för första gången. Det var som att mitt liv fick en helt ny mening och den meningen var Du. Det finns ingenting som kan mäta sig med den kärlek jag känner för dig.
Ett år har gått och jag trodde aldrig att det skulle vara möjligt, men jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Jag kunde inte önskat mig en mer snäll, söt och helt fantastisk pojke. Detta år som du levt har, utan tvekan, varit det bästa i mitt liv och jag hoppas att jag, din pappa och nära runt omkring dig har gett dig en fin start på livet och ett bra första år. Du är värd allt och jag kan inte sätta ord på hur mycket jag älskar dig!
Grattis igen min fina älskling <3
 

23 reaktioner på “1 ÅR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *