1 advent

Godmorgon på er alla underbara!
Hoppas att ni har sovit gott i natt och är utvilade med en dag av massa mys, pyntande, bakande och njutande, för idag är det ju första advent.

Ni anar inte hur mycket jag har längtat efter denna dagen. Att få pynta hela mitt hus i röda färger, små tomtar, renar, änglar och glittrande stjärnor. Så jag pyntade lite i förväg igår här hemma så att köket skulle vara rött och mysigt när vi kom ner på morgonen idag och skulle tända första adventsljuset.


Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, men det är helt otroligt vad tiden går fort. Första advent för 3 år sen så kände inte jag ens min man. Lite lustigt när man tänker på det, hur mycket som också hänt medan tiden gått så fort.

Så vad tycker ni om min lilla adventsljusdekoration som pryder vår köksö? Fin eller hur? 😉

Sen hittade vi även denna söta lilla flicka som sitter och ser ut över vår köksfläkt. Det känns så hemtrevligt och glädjande att ha små filurer som vakar över huset under julen. Varför har man inte alltid det egentligen året runt?

Jag hoppas att ni alla får en fin första advent. Vi ska dricka upp våran kopp kaffe och äta en god frukost framför brasan och sen ska vi baka pepparkakor enligt tradition! 🙂 Åååå så mysigt!

24 reaktioner på “1 advent”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *