Kalender

Godmorgon!

OM jag var glad i morses när jag vaknade kl 08.30 (Filip fick sova inne hos mig några timmar innan vi ville gå upp) och kom på att jag får öppna min chokladkalender idag! Tjohoo!

Jag vet att nästan alla människor på denna jorden hatar chokladen som ligger i dess små, söta, underbara luckorna. Men inte jag, jag älskar dom! Det kan nog vara den godaste chokladen som existerar på jorden. Vet inte varför jag är så förtjust i den, men det kan ju vara för att man åt en bit om dagen hela december under hela sin uppväxt. Jag förknippar chokladen med julen och visst är väl julen bara för underbar?

8 reaktioner på “Kalender”

 • Siw skriver:

  Grunnen til at folk ikke liker dem mer er for de er vandt med å kan få så mye bedre om de maser litt. Da man var små var det 2 typ kalenderer. Du hadde sjokkolade kalenderen og en med sånne små ting i. Det var en bil, båt, hus, hund, hest, ku, nisse osv med slik ring oppå så man kunne tre de på en tråd å lage smykke og armbånd av dem. De var like morsom. Ei venninne av meg brukte nå 7000 nok på kalenderen til sønnen. 7000 nok!!!! Jeg sa at hun kunne skrive 1 bokstav hver dag I 24 dager! Så rote dem sammen, tro hvor han ville ha lurt? ?? Så på julaften kom siste bokstaven. Så kunne ordet ha blitt : VI SKAL I BADELAND I ROMJULEN! 24 bokstaver og 24 dager før ha fikk alle, jeg er sikker på at han setter minst like pris på det som leksaker til 7000 nok før jul. Så 2 voksene og han i badeland i en av alle de kjedelige dagene i romjula. Det er inngang + hamburgere og brus på dere alle til 500 kr. I stedet for 7000 kr, å han vil sikkert huske det bedre enn alle leksakene han fikk før jul!

  • oslofru skriver:

   Det var lurt! 😀 Jeg syns också att det er litt teit med allt för mye gaver för julafton! Det håller med en choklade om dagen, eller kanske vi ska börja med en bokstav om dagen! Ha en fin 1december, Siw! 🙂

 • Eva skriver:

  Ja jag håller med dig jag förknippar det med min barndom o jag ger barnbarnen en varje år 🙂 ha en fin dag kramen

 • Elvira skriver:

  Åh vad underbart liv du verkar ha! Blir avundsjuk då vi verkar ha samma drömmar, skillnaden mellan oss är att du uppfyllt dom och jag fortsätter drömma (; kram!

 • Lithanna skriver:

  Sjokoladekalender er uten tvil best av alt! 🙂

 • Sabina skriver:

  Så mysigt 🙂 ja är en av dem som verkligen ogillar den där chokladen, men de blir nog en kalender till lilleman nästa år 🙂

 • jennie skriver:

  Jag tycker att dom är ganska goda =)

 • Camilla skriver:

  Håller med dig ang kalendern! Det är ju ren nostalgi att få öppna en chokladkalender även som vuxen. Sweet memories liksom 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *