Vackra vinterland

Det är helt otroligt vad vintern är vacker. I alla fall dagar som denna när träden är täckta av vit frost och pudersnö pryder våra vägar. Det är sådär lagom kallt ute och det är minst lika skönt att vara ute och andas den friska luften och sippa på en varm choklad, som att sitta inne framför brasan och se ut på dom vita träden genom fönstret.

Jag älskar att klä mig lager på lager, knähöga stövlar och stickade tröjor.

Vi har precis ätit en tidig lunch här hemma och snart ska vi ta oss ut en sväng på stan för att fortsätta julklappsletandet. Det är absolut skönast att gå på stan på dagarna här i Oslo, för om man ska åka efter att folk slutat jobba så är det ingen idé att försöka ta sig fram med barnvag, så därför vill jag helst vara klar med mina ärenden innan min man slutat jobba så att vi istället kan åka hem och äta middag när alla andra trängs i butikerna. Smart va? 😉

Ni får förresten inte glömma att hålla utkik här på bloggen idag, för lite senare så kommer jag dra igång en tävling där ni har chans att vinna en otroligt fin premie!

Kram på er så länge! 

 

16 reaktioner på “Vackra vinterland”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *