Hemlig behandling

Hej!

Nu har jag precis varit inne i Oslo och gått på stan med min vän, Sara. Jag hittade inget speciellt förutom en hårfärg så att jag kan färga min utväxt och så sprang jag in på en snabb behandling, vilket är min tredje och förhoppningsvis sista! För er som har hängt med vet ju att jag varit och gjort någonting två gånger tidigare, men inte vad det är jag håller på med. Tyvärr kommer jag hålla på det en liten stund till. Jag så gärna att resultatet ska vara perfekt innan jag avslöjar för er. Men håll ut! Snart får ni veta, jag lovar!

Min man är iväg med Filip för att få sista vaccinsprutan. Eftersom jag hade bokat in annat så kunde inte jag följa med denna gången.. Men det går säkert bra ändå! Det brukar nämligen vara jag som gråter när dom plockar fram dom dumma sprutorna och sticker han i låren. Stackars liten. Vi får hoppas att han klarar sig från febern denna gången.

Jag har plockat undan lite här hemma och gjort i ordning för en fika tills dom kommer hem.

Det är ju jul så då får man ju passa på att smutta på den ljuvliga drycken Glögg och smaska på pepparkakor och blåmögelost. Mums!

 

11 reaktioner på “Hemlig behandling”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *