This is me

Godmorgon på er mina trogna följare och nya läsare!

Ni som har följt mig ser säkert att det har skett en ganska så stor förändring här på bloggen. Jag har nämligen bytt bloggportal och börjat som toppbloggare på vimedbarn.

Det är superkul med lite förändring och vimedbarn är verkligen en superhärlig bloggportal som jag är stolt att vara en del av och jag hoppas att ni också kommer att tycka om!

Och för er nya läsare som inte känner mig – Det här är jag :

Jag heter Susanna och är 26 år gammal. När jag fyllde 18 år så bestämde jag mig att flytta från den lilla staden, Alingsås och flytta till Norges huvudstad för att utvecklas både personligt och när det kom till mitt dåvarande jobb inom modebranchen. Det hände mycket dom första åren och jag flyttade runt från att bo med 5 killar, till att bo ensam i en liten etta på 18kvm och till att tillslut köpa min egna lägenhet med min bror när jag fyllde 20 år.

Jag var väldigt nöjd med mitt liv i mina tidiga tjugoår och hade stora mål och ambitioner om att lyckas och bestämde mig för att starta ett eget företag. Jag jobbade några år med det, levde singellivet och njöt av att vara fri och kunna bestämma över mig själv.

Men helt plötsligt så fick mitt liv en drastisk vändning då jag mötte mannen i mitt liv…

2012, dagen efter alla hjärtansdag så såg jag M för första gången. Han stod där på andra sidan vägen i sin röda vinterjacka. Vi hade bestämt träff dagen innan och jag var så nervös att jag knappt visste vad jag hette. Men när jag såg honom stå där så ville jag ingenting annat än att bara gå fram och krama honom.. så det gjorde jag.

När jag är nervös så pratar jag hela tiden och jag har väldigt svårt för att vara tyst, men det passade alldeles perfekt, då min man är tvärt om och säger helst inte så mycket när han är lite nervös. Så där satt vi på en bar och drack vin, jag pratade och han lyssnade. Kärlek vid första ögonkastet.

Några månader efter första träffen så gick M ner på knä och friade till mig, tre månader efter det insåg vi att vi väntade barn och nu, lite mer än två år tillsammans så är vi gifta och har en underbar son tillsammans.

Vi bodde först tillsammans i lägenheten jag köpte mitt inne i Oslo city. Men under tiden vi väntade barn så började M se på hus. Vi var väldigt bestämda över att stadslivet inte var någonting för oss längre nu när vi skulle få en bebis. Vi letade som dårar, men ingenting kändes helt rätt, förän vi hittade en tomt och ett helt nytt bostadsområde som precis var påbörjat. Vi åkte och kollade på tomten och slog till med en gång och startade byggprocessen bara några få dagar efter. Som tur var så gick allting väldigt fort och vi kunde flytta in efter 8 månader och fick uppleva hela sommaren i vårt nybyggda drömhus.

Nu är inte våran familj en helt vanlig familj, utan vi är väldigt lyckligt lottade och har kunnat köpa och göra precis det vi önskat och någonsin drömt om.

Här på bloggen får ni följa mitt liv som hemmafru i Oslo. Jag skriver om allt från inredning, hysbygge och målning, till skönhet, mammalivet och andra roliga nöjen! 😉

25 reaktioner på “This is me”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *