Vardagslyx

Idag är det lillördag och det får man väl fira med lite extra god mat? För oss innebär det hemmagjorda hamburgare.Tända alla adventsljus, sätta på Ed Sheeran på Spotify och äta god middag. Perfekt!

Sen vill jag gärna tacka för alla tips när det kommer till min dumma hud. Tusen, tusen tack! Ni är så söta som bryr er och vill hjälpa mig. 🙂 Vi får se vad jag bestämmer mig för att göra och håller er såklart uppdaterade med vad jag beslutar mig för!

Vi har precis nattat Filip och har lagt oss på soffan och bunkrat upp med popcorn och lösgjordes för att se på näst sista avsnittet av Sons of Anarchy.

Shit så jäkla bra den serien är alltså! Om ni mot all förmodan inte har sett denna serien så måste ni börja se den Nu! Ni kommer inte ångra er. Den är så bra att jag seriöst önskar att jag inte hade sett den så att jag kunde få se den på nytt. Hihi. 😉

 

 

15 reaktioner på “Vardagslyx”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *