Inställning

Ni som känner mig vet att jag har svårt att sitta stilla en hel dag. Så jag slängde på mig lite kläder, sminkade mig och känner mig nu frisk som en nötkärna. Det blir vad man gör det till och med en positiv inställning så fixar man det mesta!

Med denna kjolen kan man ju inte känna sig annat än som en prinsessa och med ett Pradabälte på toppen så är vi ready to go! 😉

Jag måste nämligen iväg och köpa nya färger till min oljemålning, så det var väl lite det som gjorde att jag kände för att rycka upp mig och så är det ju såklart kul för lilleman att komma ut och se lite andra folk än mig ibland! 😉 Ni kanske kan får se en liten glimt sen av vad det är jag håller på att måla på lite senare. Jag börjar faktiskt komma en ganska så bra bit på vägen och jag tror möjligen att resultatet kan bli riktigt, riktigt bra!

7 reaktioner på “Inställning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *