Närmare nio

Godmorgon!
Igårkväll så sa jag till mina pojkar att jag kände mig lite dålig och att jag trodde att jag skulle bli sjuk och det verkar som att dom verkligen tog åt sig det jag sa. För idag fick jag sovmorgon och blev inte väckt förrän närmare nio och när jag och Filip kom ner så stod brasan och glödde, kaffekannan var på och lugn musik strömmade ur högtalarna.

Vilken fin morgon och vilken underbar familj jag har. <3

Den här lilla token är full av liv och definitivt inte sjuk längre! Det verkar inte som att han blev speciellt påverkad av vaccinen som han fick i förrgår heller som tur är.

Det roliga med Filip (och säkert många andra bebisar/barn) är att han gillar allting som han inte får. Han kan leka med sina leksaker en kort stund, men sen är det sladdar, lampor, tvkontroller, telefoner och allt annat som inte är till för att lekas med som är intressanta. Undrar varför det är så egentligen. Jag trodde att barn gillade färgglada ting?

Jag mår faktiskt lite bättre idag, men ska nog ändå ta det relativt lugnt. Leka med Filip, måla lite på min tavla och möjligen ta en långsam promenad för att få lite frisk luft står på schemat.

Ni glömmer väl inte tävlingen som pågår just nu i samarbete med Jollyroom? Där ni har chans att vinna en splitter ny bilbarnstol (värde 2995kr!)

GÅ IN HÄR FÖR ATT TÄVLA!      LYCKA TILL! 😀

5 reaktioner på “Närmare nio”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *