Du är helt perfekt

Innan jag blev mamma så visste jag inte att så här stark kärlek existerade. Det jag känner för min son går helt enkelt inte att beskriva med ord. Jag kommer ofta på mig själv sitta stirrandes på min son och bara känna hur hela jag fylls med kärlek. Han är så perfekt och jag kan omöjligt få nog av hans närhet. Jag vill bara krama och pussa på honom hela dagarna, så mycket jag bara kan. Så här tycker säkerligen alla mammor om sina små, så jag ska sluta försöka sätta ord på hur mycket jag älskar honom, för det går helt enkelt inte. <3

Godmorgon på er förresten! Idag är det ju fredag och allt, underbart eller hur? Jag har faktiskt precis bokat en resa till Sverige. Min man kom med en mindre kul nyhet att han har väldigt mycket jobb nästa vecka, så då tänkte jag att jag kunde passa på att åka och hälsa på mina föräldrar i Alingsås. Så på söndag tar jag och Filip tåget till Göteborg och stannar där enda till fredag och så åker vi bil med mina föräldrar tillbaka till Oslo sen. Dom ska nämligen hit för att vara barnvakt för mig och min man eftersom vi är bjudna på 30årsfest. Så denna resan till Sverige passar egentligen alldeles perfekt!

Idag då? Ja, vi får väl se vad denna dagen har att bjuda på. Fördelen när jag inte har ett 8-16jobb är ju att jag kan göra precis vad jag vill, när jag vill. 😉

Hoppas ni får en fantastisk fredag allihop! <3

 

5 reaktioner på “Du är helt perfekt”

 • Men vilken sötnos du har där 🙂
  Hoppas allt är gott med er och önskar er en mysig helg ❤

 • Eva skriver:

  Ja så roligt min dotter säger samma sak om sin son just att du tittar på honom osv så skall det vara & va skoj att besöka dina föräldrar 🙂 ta hand om er kram

 • Jennie skriver:

  Han är då så fruktansvärt söt och gosvänlig så du har all rätt att tycka och säga som du gör, han är ju din! 😉 Jag älskar min sambo med hela mitt hjärta och den dagen vi får barn – om vi får, jag hoppas självklart på det – så kommer förmodligen mitt hjärta gå i tusen bitar av extrem loverdose, haha 😀 Kram på er! ♥

 • Alice skriver:

  Åh tack snälla du! Jättesöt son har du också. Kram

 • Therese skriver:

  Gud, vilken söt son du har. Super fin liten kille ! 🙂
  Det du skriver om kärleken till sina barn är sant. Det går verkligen inte att förklara hur man känner för dom. Man bara känner att kärleken är otroligt stark och man vill bara visa den för hela världen hur mycket man älskar sina barn. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *