Helglyx

Jag berättade för min man att jag önskade att få skämma bort mig själv lite idag och det tyckte han var en alldeles utmärkt idé. Så medan han och Filip lekte på hans rum så gick jag och färgade håret, la en ansiktsmask och hoppade i plurret.

Det är så jäkla skönt att få den här egentiden ibland och slippa oroa sig för någonting alls. Men det roliga är att efter bara några minuter så börjar jag tänka på mina pojkar och speciellt sakna min son. Så då gick jag ur badet, sköljde ut färgen och gick ner för att mysa lite med Filip innan han ska sova.

Nu ska vi avnjuta fredagens middag som består av lax wookade grönsaker, nudlar och sötsur sås framför tvn. Riktig helglyx om ni frågar oss. Sitta i mjukiskläder och bunkra upp med god mat, chips, godis och en iskall coca cola. Kan det bli bättre? 😉

Hoppas ni alla har fått en lika fin start på denna helgen som vi har. Massor med kramar till er alla <3

10 reaktioner på “Helglyx”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *