Starbucks och nytt lack

Hej på er!

Nu har vi precis kommit hem igen. Jag fick för mig i morses att jag ville måla naglarna, men hittade inget nagelack i min samling som jag hade lust med. Så vi tog en sväng till ett köpcenter så att jag kunde köp ett nytt. Samtidigt så passade vi på att åka förbi Starbucks och köpa med oss kaffe hem. Min absoluta favorit därifrån är Skinny vanilla latte. Åååå så god den är!

Idag tänkte jag att jag skulle ha en riktig spadag här hemma och bada badkar, lägga ansiktsmask, måla naglarna, färga håret, smörja in mig med brun utan sol och kanske till och med kan övertala min man att ge mig en massage. Jag känner verkligen att jag behöver det idag, speciellt nu när det är så mörkt och relativt trist ute. Man måste unna sig lite extra på vinterhalvåret tycker jag!

Förresten, ni har väl inte missat intervjun med mig som ligger uppe på Vimedbarns förstasida?

Tryck på bilden så kommer ni direkt till intervjun 🙂

4 reaktioner på “Starbucks och nytt lack”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *