Far och son

Godmorgon och glad andra advent på er!

Här är det mer mys än vanligt hemma hos oss mellan far och son. Jag tar ju med mig lilleman till Sverige om några timmar så då passar M på att mysa ordentligt sista tiden. Vi är en extremt kärleksfull familj och vi har det bäst när vi är samlade, men ibland så måste vi ju skilja på oss och det tror jag bara kan vara nyttigt. För jisses som vi saknar varandra när vi inte setts på några dagar. <3

Idag är det ju dessutom andra advent! Egentligen så hade jag lust att gå ut och hugga julgran och klä den idag, men eftersom vi inte ska vara hemma så får vi flytta julgranspyntningen till nästa helg istället. Men tända ett adventsljus får vi ju göra i alla fall. <3

Ni har väl inte missat tävlingen som jag har i samarbete med JOLLYROOM.NO ? Nu är det bara en vecka kvar av tävlingen där ni har chans att vinna en bilbarnstol från Axkid (värde 2995kr!)

Klicka på bilden för att komma till tävlingen! LYCKA TILL!

3 reaktioner på “Far och son”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *