Framme

Då var vi äntligen framme efter en extremt lång resa. Tåget gick lite si sådär, vilket jag egentligen väntat mig. Filip tycker inte att det är så kul att sitta still när han är vaken utan vill gärna krypa runt, ställa sig och utforska, men det går ju inte när man sitter still på ett tåg. Totalt blev det ju nästan 5 timmars resa.

Men nu är det över och vi är framme hos mina fina föräldrar och varken jag eller Filip kunde varit lyckligare. 🙂

Morfar tyckte det var mysigt att få krama om sitt barnbarn. 🙂

Och Filip var alldeles överlycklig över att få utforska en ny plats med massor utav vuxensaker att leka med. 🙂 Speciellt elgitarren var väldigt kul!

Jag ska alldeles strax lägga Filip och sen ska jag spana in min pappas kamera. Jag är väldigt besviken på bildkvaliten min kamera har när man fotar inomhus. Så jag har övertalat min man att köpa en ny till mig. Nu är frågan bara Vilken. Har ni något tips på en systemkamera som tar bra bilder inomhus, samt grymma foton med skarp skärpa utomhus så får ni gärna tipsa!

Sen tänkte jag berätta att tävlingen som pågår nu och fram till 3e advent, där jag lottar ut en bilstol, också ger 1 poäng om man mailar mig. Detta gäller för er som inte har blogg, Facebook, instagram eller bloglovin. Det har nämligen rasat in mail från folk som gärna vill vara med och tävla, men som tyvärr inte använder sig av sociala medier förutom mail och självklart vill jag att alla som vill ska ha möjlighet att få vara med! TÄVLINGEN finner ni HÄR och ni kan alltså maila mig på [email protected] om ni vill vara med och delta, men kom ihåg att också skriva i kommentarsfältet att ni deltar! Kramar

 

2 reaktioner på “Framme”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *