Mot Göteborg

Heeej!

Nu lämnar vi fina och soliga Oslo för en vecka i Göteborg. Jag har sån otroligt jobbig resfeber. Det är så konstigt, men jag får det nästan varje gång jag ska någonstans under en lite längre period. Jag blir alldeles stissig, illamående och nästan febrig. Det finns ingenting att oroa sig för och det går ju alltid bra att resa, men av någon konstig anledning så mår jag alltid dåligt innan jag satt mig på tåget/bussen/flyget/båten eller vad det nu är jag ska resa med. Är det någon som har något bra botemedel mot resfeber så får ni gärna säga till! Tåget tar ca 4 timmar och det kommer säkert gå hur bra som helst. Filip har tagit en liten förmiddagslur precis så förhoppningsvis är han go och glad under hela resan.

Den fina overallen Filip har på sig är från Nordbjørn och finns att köpa på Jollyroom.no 

Det ska bli så mysigt att träffa mina föräldrar och få lite miljöombyte för både mig och Filip. Hoppas ni har en fin söndag så här långt. Vi hörs vi lite senare när vi kommit fram 🙂 KRAMAR

10 reaktioner på “Mot Göteborg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *