En förmiddag i Alingsås

Eftersom vi var uppe tidigt i morses så känns det som att denna dagen varit väldigt lång, även fast klockan inte ens är mer än elva.

Filip är busigare än vanligt och tycker att det är superskoj att springa omkring och leka med allt. Så Nespressomaskinen står varm vill jag lova. Utan koffein skulle jag aldrig klara en dag med den här spillevinken! 😉

Förmiddagen är snart över och det börjar bli dags för lunch. Vi tänkte äta här hemma och sen gå ner på stan. Det känns nästan lättast så och även fast det är gott att äta ute så är det nästan snäppet bättre att få vara hemma och äta i lugn och ro. Eller a, ”lugn och ro” var nog fel ord, hehe, men ni fattar vad jag menar! 😉

8 reaktioner på “En förmiddag i Alingsås”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *