Grönt är skönt

Idag har vi varit ute och gått en lång promenad i Alingsås och självklart tog jag med kameran och provade den. Resultaten blev kanska mycket bättre än med min Samsung NX300. Bilderna är tagna med Canon Eos 500D.

Jag har på mig skor från Vagabond, Jacka från Filippa K, Tröja från Rosebud, Kjol från Esprit, Halsband från Gucci och väska från Louis Vuitton.

Jag älskar att klä mig i lite mer färgglatt på hösten och vintern när alla andra färger är så gråa och trista. Det liksom piggar upp min tillvaro att vara lite färgrik och man blir så glad när man ser att folk som klär sig i färger tycker jag. Dom liksom strålar i mörkret!

Vi har som sagt varit ute hela dagen och kom precis hem igen. Jag hittade lite julklappar på stan så nu börjar vi snart bli färdiga med allt vi ska handla inför jul vilket känns superskönt! Så nu ska jag sätta mig och slå in allt i små fina paket. Det är typ halva nöjet med hela grejen tycker jag, att skriva rim och slå in klapparna. Sen ikväll när Filip har lagt sig så ska jag hoppa i jacuzzin som mina föräldrar har på sin takterass. Det är så otroligt skönt att ligga i det varma vattnet, andas den kalla och friska luften samtidigt som man ligger och ser på stjärnorna. Ren lyx om ni frågar mig <3

 

16 reaktioner på “Grönt är skönt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *