Vilken skärpa

Godmorgon!

Det är aldrig lätt att sova borta med Filip eftersom vi gör det så sällan och han är så ovan över att sova på andra ställen än i sitt eget rum. Så i natt har vi varit vakna lite då och då. Vi får hoppas att han vänjer sig och sover bättre kommande nätter. 🙂

Igår lekte jag lite med min kära fars systemkamera och jäääklar vilken skärpa! Bilden nedan är tagen i mörker.Helt otroligt vad grymma bilder det blev inomhus. Hur kommer det då bli när man tar bilder i dagsljus ute?

Förresten så kan ni ju se min hud väldigt tydligt på bilden och som ni ser så har jag inte perfekt hy, utan den är väldigt ”oren” och jag har en och annan finne lite här och där, speciellt på kinderna och hakan. Men nu ska det bli ändring och förbättring på den fronten med hjälp av serien Elizabeth Arden PRO.

Nu har jag en serie som ska passa min hud och nu går jag verkligen all in och byter ut mina gamla foundations mot Elizabeth Arden PRO´s egna. Alla dessa produkter kan ni hitta hos Visageonline.se <3

Självklart kommer jag att skriva hur produkterna fungerar och om dom ger några synliga resultat så fort jag använt mig utav dom en stund. 🙂

3 reaktioner på “Vilken skärpa”

 • tl skriver:

  hej
  så bra kamera, du må prøve det ute i dagslys og se hvordan
  det blir 🙂
  ha en flott dag 🙂

 • Amanda skriver:

  Jag vet inte om du har visat i din blogg eller om du tycker att det är för privat, men vill du lägga ut några bilder från ert bröllop? 🙂 Jag är nyfiken på din klänning.

 • eva skriver:

  Alltid kul med nya saker om dom är så bra så man blir nöjd eller hur! hoppas du får det skönt hos dina föräldrar kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *