Han gick!

Herregud, vilken stor grej som hänt, idag tog Filip sina första steg framåt! Tre steg för att vara mer exakt! 🙂

Tidigare så har han bara stått still och så fort han ska ta sig framåt så har han satt sig ner på rumpan för att han blir för rädd för att gå. Men idag så stod han still, smaskade på en leksak och glömde av att ingen höll i honom och så plötsligt så ville han ta sig fram och gick steg, efter steg, efter steg! Så fantastiskt kul att se! 🙂

Filip har varit väldigt sprallig dom här dagarna som vi har varit i Sverige. Det är så kul att se hur han växer och sprider glädje. Nu ligger han och sover och vi har precis ätit en supergod middag som jag lagade. Fläskfilét med pasta och hemmagjord pesto. Riktigt gott blev det om ni frågar mig! 😉

Nu ska jag och pappa sätta oss och kolla på serien Under the dome. Min man har nämligen tjuvkollat på den serien utan mig, så nu försöker jag komma ikapp så att vi kan se den tillsammans sen när jag kommer hem.

Imorgon ska jag och Filip på dejt med mina tjejkompisar och deras barn. Det ska bli supermysigt att ses och det blir första gången jag får träffa Sofias lilla bebis. Så jag längtar massor! 🙂

Hoppas ni har en fin kväll allihopa. Massor med kramar till er alla <3

11 reaktioner på “Han gick!”

 • Nicole skriver:

  Roligt!! Maten såg väldigt god ut med 🙂

 • VASKO skriver:

  Ååååh så kul! Grattis till er och lillen! 🙂

  Här sitter man och äter bränds köttbullar och spagetti och så frestar du med smaskiga bilder på gomaten! inte ok! haha

  SV: Tack så mycket !:D

 • Sanna skriver:

  Vilken fin blogg du har 🙂 Vad kul o se första gången barnet tar sina steg 🙂 Jag väntar än på att min lilla flicka ska göra det 🙂 Ha de fint! Kram

 • Elisabeth skriver:

  Det är så kul när det sker och att få se alla framsteg de små gör.

 • Johanna skriver:

  Ååh vad roligt att han tagit sina första steg! 😀

  Super kul att renovera även om det dyker upp saker man inte tänkt att göra innan. 😀

  Kram

 • Tonje skriver:

  Titter innom for å ønske deg god natt 🙂

 • Ååååå, första stegen.. Oslagbar stolthet vill jag mig minnas!!

  Så kul att du kommenterade min blogg, för av samma anledning har även jag hittat hit nu (bättre sent än aldrig)… Ser fram emot att få ta del av din fina familj & underbara tillvaro!

  Kram Elin

 • Åhh, va roligt med dem första stegen!:D
  sv: tack detsamma!:) Kramisar♥

 • M skriver:

  Jag har också en hel massa missat på ”under the dome” eftersom jag jobbar 5-veckors schema med blandat dagar och kvällar och på sistone har jag varit så trött så jag inte orkat med så mycket tv-tittande alls.

  Det är ju några år sen jag hade barn i den åldern att de tog sina första steg. Min förstfödda ska snart ta sina första steg ut i världen antar jag eftersom hon går sista året på gymnasiet och fyller 18 om mindre än en vecka.
  Fast hon har redan börjat ta de där stegen lite smått. Hon var iväg med klassen till Frankrike tidigare i höstas och det kändes i mammahjärtat kan jag säga.

 • Emelie skriver:

  Åh vad roligt att han tagit första stegen! Då dröjer det nog inte länge innan han kommer springa omkring som ett litet yrväder. =)

 • Natalie skriver:

  Så roligt att se när dom utvecklas 🙂 man blir så stolt! Och maten såg smaskig ut också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *