I min säng

Godmorgon!

I natt vaknade Filip vid tre tiden och hade inga som helst planer på att somna om i sin egen säng. Jag försökte med allt, ge han ersättning, klappa på honom, sitta jämte och bara invänta att han skulle somna. Men så fort jag lämnade rummet så ropade han på mig. Han var inte ledsen, men han ville helt enkelt inte sova själv längre. Så jag var fullt beredd på att gå upp halv fem på morgonen. Så jag lyfte upp han ur sängen och la han i min. Klappade han på pannan och vips så somnade han.. Strax därefter slocknade jag och sen sov vi till halv åtta. Det kändes lite behagligare att stiga upp då vill jag lova.

Det är så många som tycker att man ska låta bli att lyfta över barnen till ens egen säng och att man inte ska vänja dom vid det. Men jag förstår egentligen inte varför när jag tänker efter. Det är ju supermysigt att sova tillsammans och om Filip inte kan sova i sin säng, men vill ligga hos mig så får han det mer än gärna. <3

Idag är det tisdag, tror jag. Det är så svårt att hålla ordning på dagarna när man är borta hos andra, plus att det är så mörkt under denna årstiden att man knappt kan skilja på natt och dag. Vi ska i alla fall gå och kolla i lite inredningsbutiker idag. Det finns så många fler butiker här som vi inte har i Oslo och nu kan jag dessutom passa på att handla eftersom vi åker bil hem på fredag. Så då kan jag fylla bilen med saker som jag vill ha. Vi är ute efter väldigt mycket till hemmet som ni säkert har förstått, men fåtöljer, soffor och bord får jag nog ändå vänta med eftersom det omöjligt får plats i Volvon. Men småpynt till jul, gardiner, dukar och annat kul kan jag nog få med mig.

Men först, som alltid, ska vi dricka kaffe, äta frukost och göra oss i ordning. Hoppas på sol idag så att vi får tagit ännu mer härliga bilder med den nya kameran. Det var pappas, men han är så snäll och låter mig få den tills vidare. Han använder den ändå inte, så då är det bättre att jag tar den som fotar dagligen. Så nu framöver kommer ni bara att få se högkvalitetsbilder! Skoj va? 😉

 

9 reaktioner på “I min säng”

 • Lissen skriver:

  Ja låt lillen komma över till er säng, håller med dej

 • Mikaela skriver:

  Folk som inte tycker att man ska skämma bort med närhet är fullkomligt tappade. Vadå vänja sig? Vid trygghet? Kör dig race o lyssna på din magkänsla o skit i andra!
  Hoppas ni får en fantastisk jul!!

 • Martha skriver:

  Håller helt med dig. Klart ens barn ska få sova hos en om de vill. Närhet och kärlek ger trygga barn.. Och dessutom är det mysigt 🙂 Och om man ska skämma bort sina barn med en enda sak så är det väl just det… Närhet!

 • Ditte skriver:

  Visst kan du hämta Filip om han vaknar och inte somnar om i sin säng. Nu är ni ju heller inte hemma och han har inte sitt rum eller sin säng eller de dofter han är van vid. Följ dina känslor.
  Kramar!

 • Mimmy skriver:

  Super söta ni är // Mimmy

 • sarah skriver:

  superfin blogg har du !

 • Marina skriver:

  Min dotter får sova i vår säng när hon vill, de vill ju känna sig trygga så varför neka? Plus att det är det mysigaste som finns ju! 🙂

 • Johanna skriver:

  Klart barnen ska få sova intill sina föräldrar när de är små om de vill det. Det kan bli jobbigt och trångt, men vad gör det om 100 år! Huvudsaken är att de känner sig trygga och får sova gott ju. De växer ju och blir stora så fort så snart vill de inte ens kramas längre för att det är pinsamt. Så lika bra att kramas och mysa så mycket man bara kan när man får!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *