Lek med morfar

Hej på er! Här hemma har vi haft en superfin morgon och förmiddag. Filip är helt lyrisk över att få vara med sin morfar hela dagarna och följer efter honom vart han än går och tycker att allt som han gör är så himla roligt. Speciellt när han spelar gitarr. 🙂

Och springa efter morfar när han ska in på badet är också kul..

.. och att leka tittut i dörren..

..Och bara ligga och skratta åt sin morfar när han står där och ser rolig ut..

..Och springa efter för att busa mer..

Men nu har Filip busat så mycket med sin morfar att dom båda två skulle behöva en middagslur. 🙂

Filip ska få sova, men min pappa får hänga med ut på en lånpromenad i det fina vädret istället för att sova. Jag ville ju så gärna till stan också så vi får se om vi kan slinka in i någon butik och fynda lite grann. 🙂

 

10 reaktioner på “Lek med morfar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *