Spadag

Vad gör man en dag som denna då alla ens planer blir inställda? Jo, man har en minispa-dag! Tur är väl det att mina föräldrar har allt som behövs för att lyxa till det ordentligt <3

Först så började jag med att fixa naglarna, sen peelade jag mig och bastade. Så himla skönt! Och när det började bli riktigt mörkt ute så hoppade jag i jacuzzin, satte på lite lugn musik och slappade av för en lång stund.

Min pappa var snäll och passade på Filip så att jag kunde få lite egentid. Välbehövligt ibland om ni frågar mig. Nu sover min prins och jag har precis torkat och satt på mig pyjamas. Vi ska väl fortsätta serietittandet här innan det är dags för oss att sova.

Imorgon ska jag och Filip in till Göteborg och träffa mina barndomskompisar. Hoppas nu för guds skull inte att dom också ställer in för då känner jag mig redigt dissad denna veckan! 😉 hihi. Nejdå, skämt åt sido. Nu ska jag göra popcorn och joina min fina far i soffan. God kväll på er!

6 reaktioner på “Spadag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *