Fika i Göteborg

Hej på er!
Idag tog jag med mig Filip för att möta mina fina, bästa barndomskompisar i Göteborg. Jag var, som vanligt när jag ska åka någonstans, lite orolig och hade resfeber. Det är så typiskt när vi ska ta oss någonstans och idag skulle vi åka pendeltåg och jag var nervös för hur vi skulle komma på och av med vagnen och hur Filip skulle hantera färden. Men som vanligt så gick det ju toppen!

Filip tyckte det var jättekul att åka tåg och sitta och vinka till alla som gick av och på. Speciellt så tyckte han att den kvinnliga konduktören var extra kul att kolla på. Det tog 40 minuter att åka med tåget, men det kändes som att vi knappt gått på innan det var dags att stiga av.

Väl framme så mötte jag upp mina vänner på ett fik. Det var så himla kul att ses igen och eftersom det inte blir så ofta vi ses så är det extra kul när vi väl gör det och vi har alla mängder att berätta och prata om.

Det var så kul att se Filip springa runt bordet och busa med alla. Nu är han ett riktigt litet charmtroll och vill helst inte sitta still. Jag önksar att vi kunde suttit kvar flera timmar till, men det började närma sig läggdags för lilleman så då var det bara att ta sig hem. Men förhoppningsvis så dröjer det inte så länge tills vi ses igen. 🙂

Nu kom vi precis hem och jag sitter och försöker få min prins att sova. Han är lite övertrött efter allt busande så då är det inte så lätt att komma till ro och somna. Men rätt vad det är så knoppar han väl in så att jag kan gå ut till mina föräldrar och äta räkor till middag.

Imorgon åker vi tillbaka till Oslo igen. Jag och min man ska på 30årsfest och bo på hotell, så mina föräldrar hänger med och är barnvakt åt Filip hemma hos oss. Det ska bli superkul att gå på fest och det är dessutom temafest där man måste klä sig i vitt. Sen ska det ju dessutom bli underbart att få se och pussa min man igen som jag inte sett på hela veckan! Ååå vad jag längtar till imorgon! 😉 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *