TÄVLING – Vinn ett exklusivt doftljus

Godmorgon!

Nu börjar julafton närma sig med stormsteg och jag tänkte därför att det kunde vara lägligt med ännu en tävling där ni har chans att vinna ett exklusivt doftljus från Dessa doftljus luktar helt ljuvligt och jag har fått två stycken, alltså dubbel chans att vinna! Ljusen är tillverkade av sojavax och är helt miljövänliga, vilket jag tycker är suveränt och en perfekt julklapp att ge bort till en när och kär.

För att vara med i tävlingen så behöver ni bara skriva i kommentarsfältet att ni är med att deltar!

Men om du vill dubbla dina chanser att vinna så kan du även dela tävlingen på facebook/blogg. Skriv i kommentaren om du delar så att jag vet om jag ska ge dig ett eller två poäng i utlottningen. (om du delar på blogg och vinner så får du även länk till din blogg när jag utser vinnare!)

Två vinnare utses på onsdag 17e december!

LYCKA TILL!

För er som undrar hur utlottningen går till, så använder jag mig utav Exel och ”Random number generator”. Alla som är med och deltar kommer jag att skriva upp med ett nummer framför i ett Exeldokument, har du fått fler poäng så får du fler nummer och alltså större chans att vinna. När tävlingen avslutas så fyller jag i antalet siffror som är med och deltar i Random generator och slumpar fram en lyckligt lottad vinnare!

TÄVLINGEN AVSLUTAD : VINNARE FINNER DU HÄR!

82 reaktioner på “TÄVLING – Vinn ett exklusivt doftljus”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *