Prinsen bestämmer

Godmorgon!

Det är tidigt som attan och jag är tröttare än någonsin. Perfekt nu när vi ska åka bil i tre timmar till Oslo så att jag kanske kan joina min son och sova i bilen. Just nu så väntar vi väl mer eller mindre på att Filip ska spralla av sig så att han blir trött så att vi kan köra.

Enda sen min son kom till världen så har jag/vi liksom anpassat oss efter honom. Det är han som bestämmer när vi ska äta, sova, gå ut och gå, åka iväg eller vad vi nu ska göra. Han har alltid varit och kommer alltid att vara min första prioritet i livet.Som sagt så kommer vi sitta i bilen på förmiddagen nu och så ska vi fixa lite inne i Oslo city innan vi åker hem. Min man ligger förhoppningsvis och sover när vi kommer eftersom han jobbade hela natten. Men vi får bara väcka honom, göra oss festfina och sen åka tillbaka in till centrum för att checka in på hotell och gå på fest. Det ska bli såååå kul! 😀

Ni har väl inte missat mina pågående tävlingar:

TÄVLING 1 VINN EN BILBARNSTOL FRÅN AXKID

Tävlingen avslutas 13e december

 

TÄVLING 2 VINN ETT EXKLUSIVT DOFTLJUS FRÅN K.LUNDQVIST

Tävlingen avslutas onsdag 17e december

 

Det är gratis att tävla och ni har chans att vinna premier för flera tusen kronor! Lycka till fina ni!

 

6 reaktioner på “Prinsen bestämmer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *