30års fest

Igårkväll så kom vi först till hotellet och gjorde oss helt klara för festen, satte på oss våra vita kläder och fixade det sista.Jag tänkte egentligen ha ett par guldiga skor med öppen tå, men insåg ganska så snabbt att det var betydligt mycket smartare att ha mina vanliga vardagsskor. Dom passade faktiskt helt okej till den vita outfiten.

 

Det var så underbart att äntligen vara med min man igen som jag inte träffat på hela veckan. Så fin han är min underbara, bättre hälft.

När vi hade varit på hotellet och kände oss klara så gick vi ner i receptionen och beställde en taxi som skulle ta oss till festen. Jag var så jäkla hungrig så jag tog en bulle som Scandic bjöd sina gäster på. Älskar verkligen detta hotellet då servicen är helt fantastiskt bra.

Väl framme på festen så bjöds det på fördrink och mingel en lagom stund innan maten var serverad och då var det dags att sätta sig.

Det var verkligen supertrevligt och middagen var jättegod, både huvudrätten och efterrätten var helt fantastisk! Sen när man inte trodde att det kunde bli bättre så startade underhållningen. Det var en tjej, Ane som drog i gång en superhärlig ”lek” där hon gick igenom hela födelsedagsbarnets uppväxt och bjöd på dans och sång. Bland annat så fick hon upp folk på dansgolvet och höjde stämningen till taket!

Sen var det en och annan som höll tal, bland annat min fina vän Viktor höll ett väldigt spännande, roligt och känslofyllt tal.

Jag satt och skrattade nästan hela kvällen från att vi kom till att vi gick. Jag fick nästan träningsverk i mungiporna och fick försöka slappna av av och till för att inte få för ont av allt skratt 🙂

Sen när det började närma sig midnatt så gick en efter en upp på dansgolvet och svängde loss.

Dock kände jag att mina dansmoves borde hållas undan från offentligheten så då började vi bege oss tillbaka till hotellet. Jag drack ingen alkohol under kvällen alls utan hade svinkul utan! Det kändes sjukt skönt att vakna idag, utvilad och inte bakfull. Tänk att man som tonåring och i mina tidiga tjugoår trodde att det var alkoholen som gjorde att man hade kul på fest. Oj så fel jag hade! Jag måste säga att vara nykter på fest är någonting som jag seriöst föredrar och kommer rekommendera alla att prova på! 🙂 Det blir nog en helt vit jul här om jag får bestämma. Men nog pratat om det, festen var superlyckad och alla hade jättetrevligt!

Idag kommer min bror och hans tjej hit så det blir lite firande här idag också. Mina föräldrar är ju också här och står för middagen så denna helgen är verkligen fullt av firande med härligt sällskap.

Hoppas ni har en lika fin helg som vi! Kramar

 

4 reaktioner på “30års fest”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *