En kort paus

Heeej på er!

Det är inte vanligt för mig att ta en liten paus från bloggen, men eftersom vi var på fest igår och bodde på hotell i natt så tänkte jag att jag skulle hålla mig borta från datorn åtminstone tills vi kom tillbaka hem igen. Ska jag vara ärlig så kändes det lite konstigt att inte slänga upp datorn det första jag gjorde på morgonen för att kunna berätta för er hur jag har det och vad vi gjort. Men någon gång ska väl vara den första som man tar en kort liten paus från alla måsten..Vi bodde i ett Superior rum på Scandic Vulkan mitt i Oslo och hotellfrukosten här är ju bara helt fantastisk!

Det blev rätt så sent igår så vi har inte sovit allt för mycket i natt och idag har vi shoppat massa på stan, så det har med andra ord varit non stop sen igår kväll när vi åkte hemifrån. Vi kom precis ut till vårt hus och nu vill jag umgås lite med min son och föräldrar innan jag sätter mig och skriver om festen och hur det var igår. Men jag lovar att det kommer upp massor med bilder och kanske en video lite senare! 😉

Kramar på er så länge

 

5 reaktioner på “En kort paus”

 • Ditte skriver:

  Vad härligt både med fest, bo på hotell och shopping! Och hotellfrukost är så mysigt! Just att sitta länge och äta och ha all tid i världen..Men det hade ni kanske inte direkt. Trevligt ändå! Scandic Vulcan har jag inte bott på, men på Continental,(bra att vara granne med teatercaféen) Bristol och Grand har jag bott och har varit supernöjd. Men skall kanske prova Vulcan också. Bra med fler bra hotell.
  Ser fram emot att få läsa mer om festen och få se bilder.
  Kram!

 • Lilla Malin skriver:

  Åå hotellfrukost är ju nästan alltid så god! Vad sugen jag blev på både det ena och det andra nu, hehe. Håller med, det blir lite konstigt när man släpper på bloggen ett tag men kan vara skönt också.

 • jennie skriver:

  Gud så mysigt ni ser ut att ha det 🙂 <3

 • Marie skriver:

  Gott meed hotellfrukost!

 • Amanda skriver:

  Vilken fin blogg du har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *