Gårdagen

Godmorgon!

Igår hade vi en jättetrevlig dag/eftermiddag/kväll här hemma. När vi kom hem så sprang jag fram och kramade min älskade son det första jag gjorde. Äntligen fick vi vara med varandra igen efter nästan ett helt dygn ifrån, vilken lycka!

Sen efter en liten stund så var det nästan dags för Filip att ta sin middagslur så då bestämde vi oss för att gå ut på en promenad.

Jag och min fina mamma som jag älskar så mycket. <3 Vi har alltid varit väldigt tighta och hon är inte bara min mamma utan hon är även min bästa vän och vi pratar verkligen om allt och har alltid gjort. Det är så tryggt och skönt att ha en så fin relation som jag har till min mamma och jag hoppas verkligen att jag kommer ha ett lika nära och tätt förhållande till mina barn. <3

Vi gick och pratade länge och om allt möjligt medan vi promenerade ute i skogen en bit bort från där vi bor. Å vad skönt det är att ha min mamma här. Vi brukar ju alltid prata med varandra, varje dag i telefon, men att få ha henne här och kunna hålla om henne och bara få vara med henne är väldigt, väldigt underbart för mig.

Vi gick en lång stund, men när vi började frysa och kände att minusgraderna började tränga igenom våra tjocka dunjackor så bestämde vi oss för att det var lägligt att ta oss hemåt igen. Plus att vi var tvungna att börja förbereda för kvällen.

Vid sjutiden så var det dags för middag och när den var uppäten så sjöng vi och serverade tårta och paket till födelsedagsbarnet.

Det var en superlyckad och mysig kväll som vanligt i detta sällskapet.

Nu har vi alla vaknat och ska äta lite frukost innan gästerna ska bege sig hemåt. Vi ska ha BigBrothermaraton här hemma eftersom vi missade hela finalveckan förra veckan. Så vi vet inte vem som vinner eller någonting! Gissa om jag har sett fram emot att få se det nu som har flöjt avsnitten slaviskt varje dag i hundra dagar. 😉

Sen förutom tv-tittande så ska vi även klä granen för idag är det ju faktiskt tredje advent! och Tävlingen med Bilbarnstolen avslutas även idag, men ni som fortfarande skulle vilja vara med och tävla kan göra det HÄR fram till kl 18.00 ikväll. (Vinnaren publiceras på bloggen imorgon)

Nä, nu får jag vara lite social med mina gäster, hoppas ni får en fin start på denna söndagen och har en supermysig tredje advent! 🙂

6 reaktioner på “Gårdagen”

 • spesiellinor skriver:

  Så koselig bilder av dere 🙂
  Så ut som en fint tur i snøen, og en hyggelig kveld <3

 • Linda skriver:

  Visst är det härligt att ha en så god kontakt till sina föräldrar, jag har alltid haft göd kontakt med mina med, men nu när mamma har blivit svårt sjuk och spenderar all tid inlagd på sjukhuset, så orkar hon inte riktigt lika mycket som förut. Jag hoppas dock att jag kan få många fina år tillsammans med henne men som sagt cancer är ju allvarligt och det kan gå hur som helst. Sen på det så har min pappa fått en stroke så han är inte helt pigg han heller tyvärr. Ja livet tar sina vägar, något man trodde var helt självklart är inte längre lika självklart.
  Så ta vara på mor och far för man vet aldrig vad livet har för plan.
  Många kramar till dig/ Linda

 • Jonna Erlandsson skriver:

  Tack för att du kommenterade på min blogg. Ha en trevligt första advent:D

 • Sophie skriver:

  Vilka härliga bilder, riktigt mysigt och varmt ser det ut (inomhus alltså). Utomhusbilderna känner jag en smula avundsjuk (som vanligt på att ni har snö) 😉
  Fortsatt härlig Söndag.

 • Johanna skriver:

  Men så mysigt! Jag hoppas verkligen att jag och Alma kommer vara så där tighta hela livet!!

 • Jojo skriver:

  Vad fin blogg du har! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *