Ny kamera – tack älskling!

Å vad jag älskar min fina man. För några dagar sen så sa jag att jag önskade mig en ny kamera till jul och tror ni inte att han går och köper en och ger mig en Canon 6d med ett Sigma 50mm objektiv, kamerastativ, kameraväska och hela kittet i förskott så att jag ska kunna börja ta fina bilder redan nu.

Så nu jäklar kommer vi kunna ta riktigt bra bilder. Det är superkul tycker jag och jag har verkligen fattat ett intresse för foto och håller just nu kolla upp lite kurser som jag kan gå för att lära mig mer hur kameran fungerar.

Så idag har jag sprungit runt och tagit massor med bilder och försökt lära mig olika inställningar medan Filip och min man har satt upp element här hemma så att vi får upp lite värme.

Och sen har vi ju dessutom tänt det tredje ljuset idag, tänk att det redan är tredje advent, helt otroligt vad tiden rusar förbi!

Vi får se om vi får klätt granen lite senare, men nu ska vi äta tårtan som blev över igår. Det är det bästa med att ha gäster över – man får ofta goda rester till dagen därpå! 😉

Förresten, om det är någon av er bloggläsare som önskar att köpa vår gamla kamera, Samsung NX300, så kan ni maila mig på [email protected] (pris 2400kr)

11 reaktioner på “Ny kamera – tack älskling!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *