Fin morgon

Vilken fin morgon vi har haft här hemma. I natt blåste det storm så all snö är borta, men istället för regn, snö och rusk så skiner solen idag. Min man bestämde sig för att gå och lägga sig så att han orkar med att jobba i natt igen, så då tog jag med mig lilleman på en tur i det fina vädret och se på den vackra soluppgången. Det blev en lagom lång och härlig promenad. Våran Emmaljungavagn hade stått ute i natt och var helt dygnsur, så vi fick ta den lilla blå istället som inte var så lätt att dra på den grusade marken. Men Filip var glad under hela tiden och skrattade så glatt när rösten vibrerade av att vagnen guppade. 🙂

Nu är vi hemma igen och ska äta lite lunch. Vi fick ju aldrig klätt någon gran igår eftersom vi inte hade någon gran att klä. Vi har bestämt oss nu för att köpa en plastgran istället för att ha en riktig gran då vi är rädda att Filip ska äta upp barren. Så vi får se om vi kanske åker iväg lite senare och köper en så att jag får pyntat någon gång. I vanliga fall hade jag velat ha julgranen färdig redan 1 advent och nu är det snart julafton, så nu är det banne mig på tiden att vi får tummen ur och fixar en gran! 😉

 

16 reaktioner på “Fin morgon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *