Vår vackra julgran

Då var den äntligen på plats i vårt vardagsrum, vår vackra julgran.
I år valde vi faktiskt för att gå för en plastgran. Det känns bäst nu när vi har barn att tänka på som gärna hade stoppat barren i munnen. Plus att jag fick för mig att det var massa smådjur i levande granar, så därför blev plast ett bättre alternativ för oss. Visst kostar det kanske lite mer, men nu har vi ju en gran som vi kan använda år efter år, efter år.

Våran gran har 500 ljus och vääääldigt många julgranskulor. Vi ville ha en röd och guldig gran, utan glitter. Det tycker vi blev bäst! 😉

Nu sover Filip så nu ska jag och min man mysa lite innan han ska åka iväg till jobbet. Det är inte långt kvar till julafton nu hörni och ännu kortare till vi har julledigt. Tanken var att vi skulle till Sverige och träffa lite vänner i helgen, men vi får se hur det blir då vi plötsligt kom på flera paket vi glömt att handla till vår familj. Kanske vi måste ut och shoppa sista klapparna och all julmat innan tomten kommer.

 

 

20 reaktioner på “Vår vackra julgran”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *