Ser tillbak

Godmorgon!

Vi vaknade för någon timma sen och sen dess har det varit ”non stop mission trösta Filip”. Jag har ingen aning om varför han beter sig som han gör men dom senaste dagarna har han varit så grinig. Sätter man ner honom så sätter han sig, slår nävarna i marken, lägger huvudet ner och gallskriker. Han blir rent ut sagt förbannad. Men jag vet seriöst inte vad jag ska ta mig till för ingenting hjälper. Han vill inte ha mat, han vill inte sova, han vill inte leka. Det enda som möjligen får honom att vara lite nöjd är när jag bär honom stående. Så fort jag sätter mig med honom så gnäller han igen. Det är verkligen superkonstigt och jag fattar ingenting. Han är alltså inte ledsen, utan gnällig och grinig. Är det någon som förstår vad som försegår i med min lilla son så får ni gärna ge mig tips på hur man kan få honom nöjd igen. 🙂

På grund av all denna trösthetsen så har jag såklart inte hunnit fota eller kommit på vad jag ska skriva om denna morgon. Så därför tänkte jag bjuda på lite bilder från i somras, för vem tänker inte tillbaka på värmen i snökaos som detta?

En dag i somras då det var hett som tusan, Filip låg och sov i timmar och jag fick tid till att måla. Vilken lycka!

Favorithatten på och ut på fälten. Vi hade precis flyttat ut hit och jag var så lycklig! Jag kunde inte förstå att jag verkligen bodde här och det var vid denna tiden som jag kände mig som hemma för första gången sen jag flyttade hemifrån.

Dagarna när vädret var mindre bra så gick vi ut i skogen och plockade svamp. Vilket underbart friluftsliv! Allting här ute var så nytt och varje dag var ett äventyr. (märks det kanske att jag hade en favoritaccessoar denna sommaren? hihi)

Och dagar då det var varmare så var det skönt att ha pool på terassen som man kunde svalka sig i. Alltid exakt 28grader, perfekt och svalkande temperatur.

Och alla kvällar som man satt ute och åt grillat, sippade på rosé och njöt av solnedgången som gick ner bakom träden.

Vilken underbar sommar vi hade och nu ser jag jättemycket fram emot nästa som kommer om inte allt för länge. Först ska vi bara försöka njuta av den fina vintern och vackra våren.

Nu ska jag återgå till min gnälliga son. Det var skönt att drömma sig bort för en halvtimma när han tog en tupplur. Nu, tillbaka till verkligheten! 😉

6 reaktioner på “Ser tillbak”

 • eva skriver:

  God morgon ..wow vilka bilder, men vem tar dom där du står? maken kanske? ja sonen kanske har något på G i bland är det ju sådär …tänder? ja finns massor av anledningar ….super fin gran o fint miljöval 😉 kram njut av dagen

 • Anki skriver:

  Vilken underbar blogg. Denna kommer jag att följa. 🙂

  ha en underbar dag.

  Mvh
  Anki

 • Jennie skriver:

  Så fint och naturnära område ni bor i! Undrar en grej, ert bostadsområde, finns det andra grannar i närhetn av er eller ligger tomterna långt isär?

  Ha en bra dag och hoppas Filip blir sig själv igen. Ibland
  vill de ha mer av mammas uppmärksamhet. Kanske du har många järn i elden? Barne känner av sånt.

  Kram♥

  • oslofru skriver:

   Hej Jennie. Det finns andra hus i näreheten, men det är ett helt nytt bostadsomräde och tomterna är rätt så stora. 🙂
   När det kommer itll Filip så tycker jag att jag ger han mer uppmärksamhet än vanligt, så det är nog inte det de är fel på tyvärr. :/ Kram Kram

 • Josefin skriver:

  Vilka fina sommarbilder!! Får en verkligen att önska sommaren tillbaka, det är så himla kallt och eländigt just nu!

 • Camilla skriver:

  Du ser ut som värsta Hollywood-fruan på översta bilden, där du sitter och målar 🙂 Najs! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *